Er det noe jeg liker å gjøre når jeg har litt fritid, så er det å bruke litt ekstra energi på frokosten om morgenen. Det er ikke ofte jeg tar meg tid til å bake generelt i hverdagen alltid, men i helgene blir det ofte mer tid og motivasjon for å kunne bruke mer tid på kjøkkenet, og spesielt til nettopp baking… så deilig! Både i dag og i morgen blir nok frokosten bestående av gode og hjemmelagde rundstykker laget på cottage cheese. Denne oppskriften fant jeg her.
. . . . . .
Dette trenger du: 4 egg, 250 gr havegryn (lettkokt), ca. 1 stor boks mager cottage cheese, 1 ts bakepulver, linfrø eller annen frøsort (jeg hadde litt linfrø i blandingen og som topping)
Slik gjør du: Ha alle ingrediensene i en bakebolle, før du bruker stavmikseren for en fin og jevn røre. Form rundstykkene og legg de på stekebrettet. Stekes i 35-40 minutter på 180 grader. Disse er rett og slett supergode. MUMS!
Legg igjen en kommentar