NØTTEBRØD → DET SMAKER ALLTID BEST HJEMMELAGET
Jeg fant igjen en gammel oppskrift på kjøkkenet her forleden, og kan ikke forstå hvorfor det er så lenge siden jeg lagde dette! Nøttebrød er jo så latterlig enkelt, og faktisk veldig godt. Jeg husker ikke hvor jeg har selve oppskriften fra, men jeg er veldig glad for at jeg har skrevet den ned en gang i tiden, hah! Dette er virkelig godt. Det er saftig og fullt av smaker. Dette brødet trenger ingen elting eller heving da det er fritt for både mel og gjær. Det er dessuten ganske så saftig, og har mye god næring i seg. Kanskje du skal unne deg dette brødet til helgefrokosten? Det tar seriøst bare 2-3 minutter å lage ♥
DETTE TRENGER DU:
500 g nøtter og frø (valgfritt)
4 egg
1/2 dl olivenolje
En klype salt.
SLIK GJØR DU:
Sett ovnen på 160 grader. Putt alle ingrediensene i en bolle og rør det fint sammen. Blandingen helles over i en brødform (smør den gjerne før du tar blandingen i, da kan det være litt lettere å få den ut) og stekes så i ca 50 minutter. MUMS.
Yum! Det så utrolig godt ut. Perfekt for meg som er litt matlei for tiden 🙂