· CHIAPUDDING ·
Chiapudding har blitt en stor favoritt til frokost her i huset, da jeg kan lage den klar på null komma niks kvelden før, sånn at den kan godgjøre seg i løpet av natten, og voila – ferdig frokost til jeg står opp. Det at frokosten lager seg selv over natten, passer meg utmerket. Jeg er ikke den største solstrålen om morgenen, noe som dessverre til tider kan føre til at jeg faktisk ikke spiser frokost.. hah!
How to: Jeg blandet sammen ca 4ss chiafrø og 2dl laktosefri lettmelk (jeg er laktoseintolerant). Men du kan fint bruke 1 dl vanlig melk og 1 dl kokosmelk – det er veldig godt det også altså! Når det kommer til topping, finnes det et hav av ulike varianter. I dag ble det mango – noe som er den store favoritter. Andre ganger bruker jeg bringebær og gjerne noen nøtter i også. Det finnes med andre ord ingen fasit – bruk det du har. Ha en strålende mandag og start på uken videre, fine dere!
Legg igjen en kommentar